پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
پشت پرده تعطیلی سفارت کانادا در ایران
نوشته شده در 18 شهريور 1391
بازدید : 853
نویسنده : آرمان حسيني

در جریان خبرها آمده بود که دولت کانادا اقدام به تعطیلی سفارتخانه خود در ایران نموده و مهلت چندروزه ای را به دیپلماتهای ایرانی در کانادا برای خروج از خاک آن کشور داده است. اتفاقا دلایلی که کانادایی ها برای این تصمیم بیان کنند ، بیش از پیش بر تبلیغاتی بودن این تصمیم تاکید می کند . مقامات کانادایی گفته اند که به دلیل امنیت کارکنان سفارت! ، حمایت ایران از سوریه و مخالفت ایران با اسرائیل چنین تصمیمی گرفته اند .

بر اساس اطلاعیه وزارت خارجه کانادا همه روابط دیپلماتیک دو کشور قطع می شود. همه دیپلمات های کانادایی از ایران خارج شده اند و دیپلمات های ایران هم پنج روز فرصت داده شده که کانادا را ترک کنند.وزارت خارجه کانادا مساله هسته ای ایران و عمل نکردن ایران به قطعنامه های شورای امنیت را از دلایل این تصمیم خود در قبال ایران اعلام کرده است . اما نه این دلایل و نه حمایت ایران از دولت سوریه و یا مخالفتش با رژیم صهیونیستی دلایلی عقلایی برای این قطع رابطه نیست . چیزی که در این میان برای کسانی که وضعیت اقتصادی و اجتماعی کانادا را بررسی می کنند بسیار آشکار این است که دولت کانادا با این تصمیم خود از یک طرف عملاٌ قصد گرفتن ماهی از آب گل آلود دارد و خوش خدمتی به دولی چون امریکا و اسراییل سهیونیست و از طرفی به صورت کاملا پنهانی در صدد رفع معضلات و بحرانهای اقتصادی خود می باشند که مورد دوم را می توان از کاوش در میان اقتصاد کانادا کاملا به اثبات برسانیم.

دلایلی که می توان به عنوان علت اصلی تعطیلی سفارتخانه کانادا در ایران برشمرد، به شرح زیر می باشد :

الف) وضعیت بحرانی اقتصاد کانادا

بحران اقتصادی آمریکا و به تبع آن بحران اقتصاد جهانی، همسایه شمالی آن کانادا را نیز بی نصیب نگذاشته است. نظام اقتصادی کانادا یک نظام سرمایه داری است. تعریف ساده چنین نظام اقتصادی اینست که همه چیز بر پایه گردش سرمایه بنا شده است. اگر گردش سرمایه به مشکل بخورد یا متوقف بشود آن وقت این نظام همه چیزش بهم می خورد. کانادا عضوی از سازمان مشارکت اقتصاد و توسعه OECD و گروه 8(G۸)است. این کشور دارای اقتصاد بازار آزاد است که نسبت به ایالات متحده وابستگی بیشتری به دولت دارد ولی مداخلات اقتصادی دولتی آن کمتر از اکثر کشورهای اروپایی است. کانادا از قدیم الایام، نسبت به کشورهای همسایه جنوبی اش از سرانه رشد ناخالص کمتری برای محصولات داخلی خود برخوردار بود که بدین ترتیب ثروت ناخالص ملی به صورت برابری درمیان مردم توزیع شده است که با این وجود این میزان رشد اقتصادی نسبت به رشد اقتصادی اروپای غربی بیشتر است. دردهه های گذشته، پس از گذراندن دوره ای از اغتشاش، اقتصاد این کشور به سرعت پیشرفت کرد و نرخ بیکاری پایین آمد و دولت بزرگ آن کوچک شد و به دولت فدرال بدل شد. امروزه سیستم اقتصادی این کشور بر پایه بازار، الگوی تولید و استانداردهای زندگی بسیار شبیه به اقتصاد ایالات متحده است. افزایش سطح تحصیلات زنان کانادایی باعث شده آنها امکان اشتغال به کارهای تخصصی را پیدا کنند. در حال حاضر زنان با تحصیلات دانشگاهی در کانادا به سمت حرفه هایی نظیر علوم، تجارت و امور مالی، مشاوره مدیریت، حسابداری و تبلیغات گرایش پیدا کرده اند. طی یک دهه گذشته شرایط اقتصادی کانادا تغییرات زیادی داشته است. یکی از مهم ترین جنبه های این دگرگونی، رشد حضور زنان در اقتصاد این کشور ۳۳ میلیون نفری است.زنان کانادایی با اعتماد به نفس خاصی که پیدا کرده اند اکنون ۳۵ درصد شرکت ها و کسب وکارهای کوچک و متوسط این کشور را در تملک یا مدیریت خود دارند.این میزان حضور در اقتصاد و کارآفرینی در هیچ یک از کشورهای پیشرفته جهان مشاهده نمی شود.

در حال حاضر و در پی سقوط بازار اعتباری کشورهای غربی اقتصاد کانادا مثل بقیه کشورهای غربی در منطقه قرمز یعنی رکود اقتصادی قرار گرفته است. تعریف ساده این مساله اینست که وضع اقتصادی بسیار خراب بوده و به احتمال قوی تا چند ماه یا حتی چند سال دیگر بدتر از این هم می شود. بعید است از این وضعیت ظرف کمتر از ۳ سال دیگر خارج شد. مشابه این وضعیت در دهه ۱۹۳۰ در آمریکا اتفاق افتاد که بیش از ۱۰ سال طول کشید.

این بار همه دولت ها دارند تلاش می کنند با همکاری همدیگه و همین طور کمک مالی به بدنه اقتصادی کشورهایشان (مثل بانکها و شرکت های بیمه) این دوره رو کوتاه کنند. حتی در بعضی موارد این کمک ها به شرکت های تولیدی و افراد عادی هم کشیده شده تا شاید شرایط به وحشتناکی آنچه در دهه ۱۹۳۰ اتفاق افتاد نشود.

موسسه آمار کانادا اعلام کرد رشد اقتصادی این کشور طی ماههای اخیر به کمتر از 1.8 درصد رسیده است . این رقم در سه ماه اول 2012 به بیش از 4.2 درصد رسیده بود .

بر این اساس میزان صادرات کانادا در این مدت تنها 4.6 درصد رشد داشته است و میزان واردات این کشور نیز تنها 2.2 درصد افزایش یافته است . کانادا به شدت به صادرات وابسته است و تجارت خارجی بخش مهمی از رشد اقتصادی این کشور را تشکیل می دهد . ادامه بحران مالی منطقه یورو تاثیر زیادی در کاهش صادرات کانادا داشته است .
بانک مرکزی کانادا نیز پیش بینی کرد ادامه روند صعودی نرخ ارز این کشور و کاهش تقاضای جهانی موجب خواهد شد تا رشد اقتصادی این کشور در شش ماه نخست 2012 به کمتر از 2 درصد برسد . اجرای سیاستهای ریاضت اقتصادی در منطقه یورو تاثیر زیادی در کاهش واردات کشورهای اروپایی از کانادا داشته است . پیش بینی می شود بانک مرکزی کانادا در نشست ماه مارس خود بار دیگر نرخ بهره بانکی را در حد یک درصد ثابت حفظ کند .
شرکتهای کانادایی طی ماههای اخیر با فشار زیادی ناشی از افزایش ارزش دلار کانادا در برابر دلار آمریکا روبرو شده اند . موسسه آمار کانادا در ادامه افزود رشد اقتصادی این کشور طی سال 2011 میلادی به 2.5 درصد رسیده است. این رقم در سال 2010 به بیش از 3.2 درصد رسیده بود . کانادا در سال 2009 میلادی نیز با کاهش 2.9 درصدی رشد اقتصادی روبرو شده بود . حدود 75 درصد صادرات کانادا به بازار آمریکا است .

طبق اعلام چند ماه پیش بانک مرکزی کانادا ، بحران بدهی منطقه یورو، رشد اقتصادی کانادا را امسال تا شش دهم درصد - معادل نه میلیارد و هشتصد و نود میلیون دلار - کاهش خواهد داد . بانک مرکزی کانادا در گزارش خود اعلام کرد: « با توجه به معاملات محدود مستقیم تجاری کانادا با کشورهای اروپایی، وخیم تر شدن شرایط اقتصادی اروپا بر فعالیت های خارجی در کانادا تا حدودی تأثیر داشته است و پیش از همه صادرات این کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد .

بانک مرکزی کانادا در عین حال پیش بینی نمود، بحران بدهی اروپا به صورت غیر مستقیم و با ایجاد دشواری هایی در شرایط مالی ،‌ میزان اطمینان و بهای جهانی اقلام بر اقتصاد کانادا تأثیر بگذارد. در بیانیه این بانک آمده است: « انتظار می رود اواخر سال دو هزار و دوازده و همزمان با بهبود تدریجی شرایط مالی و بالا رفتن میزان اطمینان در پی اعمال اصلاحات ساختاری در این قاره، وضعیت اقتصادی منطقه یورو کمی بهبود یابد.» بانک مرکزی کانادا اعلام کرد اقتصاد این کشور در سال دو هزار و یازده ، دو ممیز چهار دهم درصد رشد داشت که این میزان بیشتر از رقم پیش بینی شده قبلی یعنی دو ممیز یک دهم درصد بود. اما انتظار می رود اقتصاد کانادا امسال دو درصد رشد داشته باشد و در سال دو هزار و سیزده به رشد اقتصادی دو ممیز هشت دهم درصدی برسد. بانک مرکزی کانادا اعلام کرد جدا از بحران بدهی منطقه یورو ، عوامل داخلی از جمله بدهی مصرف کنندگان و نوسان در بازار خرید و فروش مسکن نیز اقتصاد کانادا را تهدید می کنند. این مساله سبب شده است برخی تحلیل گران بر این باور باشند که کانادا با معضل « حباب مسکن » مواجه شود. بیانیه بانک مرکزی کانادا می افزاید :‌«بالا بودن بدهی مالکان خانه ها در کانادا می تواند به کاهش بیش از حد انتظار در قدرت خرید افراد منجر شود.» این بانک همچنین هشدار داد : « اگر بخش مسکن کانادا با کاهش ناگهانی مواجه شود این مساله می تواند بر دیگر بخش های اقتصادی کانادا تأثیرات قابل ملاحظه ای داشته باشد.‌‌». این اقدام دولت کانادا در به تعطیلی کشاندن سفارتخانه خود در تهران و در ماههای پیش در برخی کشورهای دیگر، خبر از وضعیت آشفته اقتصاد کانادا می دهد که با این اقدام به عقیده آنها کمکی شایان در کاهش هزینه های اقتصادی خود می نمایند .

ب) واکنش در برابر نتایج اجلاس «نم»

قبل از ورود به بحث لازم می دانم به برخی از نتایج بدست آمده از اجلاس اشاره نمایم:

فهرست مطولی می‌توان از آثار این اجلاس برشمرد، ازجمله نکات آن می‌توان این را نام برد که اصلی‌ترین تهدید و تحریم‌هایی که دشمنان دنبال می‌کردند باطل شد و این اجلاس نشان داد که سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در بین کشورها منزوی است. همچنین تحلیل ایران در مورد مدیریت جهان و مدیریت سازمان‌های بین‌المللی و استفاده از انرژی هسته‌ای و این گونه مسائل از واقعیات پذیرفته شده در بین ملت‌ها است که در این اجلاس جمع‌بندی شد و در قالب بیانیه‌های مصوب پبش‌رو قرار گرفت.

ما در کمال امنیت واقتدار این اجلاس را برگزار کردیم و این امر بر خلاف نظر غربی‌ها بود که تبلیغ می‌کردند ایران کشور بی‌ثبات و فاقد امنیت لازم است.

اگر چه سازمان ملل به عنوان بزرگترین مجمع جهانی تلقی می‌شود، اما اجلاس غیرمتعهدها به عنوان اولین سازمان بین‌المللی است که با رفتار دموکراتیک تصمیماتش جمع‌بندی می‌شود و میتوان این جنبش را با یک تدابیر خاص جایگزین سازمان ملل کرد تا بتواند کارهای مهمی را انجام دهد و این اعتراض عمومی به ساختار سازمان ملل را جبران کند. با توجه به سخنان رههبر معظم انقلاب، این تلفیق آرمان‌گرایی و واقع‌گرایی اندیشه خلاق و ایده تازه‌ای بود که مقابل چشم همه قرار گرفت و برخی سران کشورها اذعان کردند، نوآوری که در سخنان مقام معظم رهبری بود از جذابیت خاصی برخوردار بود.

ايران هميشه فلسطين از بحر تا نهر را قبول داشته و رژيم صهيونيستی را به عنوان يك يك غده سرطانی و جدای از پيكره امت اسلامی دانسته است، لذا در اين اجلاس مسئله فلسطين با زاويه ديد جمهوری اسلامی تجلی پيدا كرد.

اجلاس عدم تعهد در تهران امتياز بزرگی برای جمهوری اسلامی است و در عرصه جهانی گفتمان و سخن ايران مورد پذيرش قرار گرفت.

‌این نتایج قطعا به صلاح سهیونیست ها و امریکایی ها نمی باشد و شاید بتوان گفت اولین اقدام آنها در مقابل اجلاس را در به تعطیلی کشاندن سفارت کانادا در ایران دانست که بسیار تصمیمی بچه گانه و فاقد دوراندیشی و کلی نگری بوده است. این کشورها که از رسانه های خود برای فریب افکار عمومی مبنی بر انزوای سیاسی ایران استفاده کرده و وضعیت کشور را وضعیت نامناسب و موقعیت ملت ما را موقعیت نگران کننده ای ترسیم می کردند، با پیروزی دیپلماتیک کشورمان و ایجاد یک برگ زرینی در برگزاری موفق اجلاس های بین المللی در کشور تلاش می کنند تا با این گونه اقدامات غیر قابل توجیه و غیر دیپلماتیک آثار مثبت ایجاد شده از برگزاری اجلاس عدم تعهد در تهران را تحت الشعاع قرار دهند.

ج) انتقام جویی از بسته شدن سفارت انگلستان

با توجه به اینکه کانادا کشوری است که تحت نظر انگلستان و فرماندار انتصابی از سوی ملکه این کشور قرار دارد و تمام تصمیم‌گیری‌های مهم از سوی فرماندار این کشور و با هماهنگی ملکه صورت می‌گیرد، طبیعی است که این کشور در واکنش به بسته شدن سفارت انگلستان در تهران دل خوشی از ایران نداشته باشد.

در نهایت...

دولت افراط گرای آقای هارپر در کانادا سابقه اقدامات دیگری در دشمنی با ملت ایران را داشته و سابق بر این برای انجام تحریم های غیر قانونی و یکجانبه بر علیه بانک مرکزی و بانک های ایران پیشقدم بوده و در ایجاد اختلال در انجام خدمات کنسولی به اتباع کشورمان اقدام کرده بود و نسبت به بستن حساب های اتباع ایرانی تلاشی را به عمل آورده بود، این اقدام دولت کانادا نشانگر آن است که سیاستمداران دولت فعلی کانادا با تبعیت از برخی کشورهای غربی و همین طور سیاست های رژیم صهیونیستی منافع ملت کانادا را در جهت دستیابی به اهداف سیاسی تحمیلی قربانی می کنند.

وابستگی این کشور به رژیم صهیونیستی و تأثیرپذیری‌ای که از آنها دارد، شرایطی به وجود آورده که ما نیازی به ارتباط با کانادا نداریم. ما از قطع رابطه با کانادا استقبال می‌کنیم، وابستگی این کشور به رژیم صهیونیستی و تاثیرپذیری‌ای که از آنها دارد، شرایطی به وجود آورده که ما نیازی به ارتباط با کانادا نداریم.

به نظر می‌رسد این اولین واکنش آمریکا و انگلیس و غربی‌ها در قبال موفقیت اجلاس جنبش عدم تعهد در ایران است که قرار است در آن یک واکنش جهانی علیه تروریسم و رژیم اشغالگر صهیونیستی صورت گیرد.

طبیعی است که در چنین شرایطی آمریکا و رژیم صهیونیستی دست به چنین اقداماتی می‌زنند اما باید گفت قطع رابطه کانادا با ما به نفع جمهوری اسلامی ایران و به ضرر آنها است.

 




بازدید : 1242
نویسنده : آرمان حسيني

امر به معروف و نهي از منكر، پيشينه اي به قدمت تاريخ حيات انسان دارد. نخستين انسان دعوت كننده به نيكي، آدم بود و پس از وي نيز پيام آوران وحي و پيروان آنان در انجام اين وظيفه مهم تلاش كرده ‏اند. تاكيدهاي مكرر قرآن كريم، در خصوص امر به معروف و نهي از منكر بيانگر اهميتي است كه اسلام براي سالم سازي محيط اجتماع و مبارزه با عوامل فساد و گناه قائل شده است.
اهميت فريضه امر به معروف و نهي از منكر تا بدانجاست كه ساير فرايض و دستورهاي اسلامي در پرتو اجراي آن، بر پا داشته مي‏شود و جامعه اسلامي محقق مي‏گردد؛ از اين رو هرگاه در جامعه ‏اي اين فريضه مهم به اجرا گذاشته نشود و افراد در قبال پياده شدن اين امر خطير احساس مسئوليت نكنند مرگ آن جامعه حتمي خواهد بود. قيام امام حسين (عليه السّلام) نيز براي اجراي اين دو فريضه الهي بود.
صراط نیوز از امروز تا فرا رسیدم ماه محرم الحرام که ماه عزاداری برای سالار شهیدان است هر هفته دو مقاله در چگونگی اجرای امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه و موارد متعدد لزوم به جا آوردن این فریضه منتشر می نماید .

ارتشاء و عدم تعهد کاری در برخی ادارات
و از این حادثه شگفت آورتر اینکه ، شب هنگام کسی به دیدار ما آمد ، و ظرفی سرپوشیده پراز حلوا داشت ، معجونی درآن ظرف بود ، چنان از آن متنفر شدم که گویا آن را با آب دهان مارسمی یا قی کرده آن مخلوط کردند!
به او گفتم: هدیه است؟ یا زکات یا صدقه؟ که این دو برما اهل بیت پیامبر(ص) حرام است. گفت : نه زکات است ،نه صدقه، بلکه هدیه است.
گفتم: زنان بچه مرده برتو بگریند. آیا از راه دین وارد شدی که مرا بفریبی؟ یا عقلت آشفته شده یا جن زده شدی؟ یا هذیان می گویی؟
از سخنان حضرت امیر امومنین علی (ع)
***
در قرآن کریم ، از رشوه با عنوان «سُحت» یاد شده است و در دو آیه به آن مستقیما اشاره شده است (1) و نیز در روایات متعددی رشوه مورد نکوهش و مذمت قرار گرفته است.

از روایاتی که در باب رشوه هستند نه تنها نکوهش شدید رشوه استنباط می شود بلکه علاوه بر آن رشوه خواری مانع قضات و پیشوایی نیز می گردد.

زمینه های شناختی رشوه

زمانی که "رشوه" را به عنوان "منکر" از حیث زمینه های پیدایش آن بررسی می کنیم، برخی عوامل را فردی و پاره ای را اجتماعی می یابیم.
اینک به برخی از زمینه های روانشناختی این پدیده می پردازیم:

1- فقدان معرفت به آثارآن
چنانچه با رویکردی خوشبینانه با این پدیده مواجه شویم باید بگوییم افراد به لحاظ بی اطلاعی از عواقب شوم رشوه ، گرفتار این منکر می شوند و چنانچه بدانید که از نگاه پیامبر اسلام (ص) رشوه دهنده و گیرنده در آتشند(2) و یا اینکه فرمودند« خدا رشوه ده و رشوه گیر را با آنکه در میان آن ها واسطه می شود لعنت کند.(3) همین شناخت، انگیزه ای جهت خودداری از آلودگی مالی و اقتصادی خواهد بود.

2- ضعف وجدانی اخلاقی
غالبا قدرت بازدارندگی از خطا با تکرار خطا نسبت معکوس دارد به گونه ای که هرچه بیشتر فرد مرتکب خطا می شود نیروی وجدان ضعیف تر و کمرنگ تر می گردد لذا آنهایی که مکرر آلوده به رشوه می شوند، به تدریج قبح مساله برای آنان از میان می رود و به سهولت بیشتری مرتکب آن می گردند.

3- فرد گرایی افراطی
رواج روحیه فرد گرایی زمینه های توجه به خواستها و تمایلات افراد را تا آنجا گسترش می دهد که فرد بدون در نظر گرفتن مصالح و ارزشهای اجتماعی صرفا در پی تامین تمنیات خویش برمی آید و در نتیجه کمیت زندگی جایگزین کیفیت آن می شود و در چنین چشم اندازی ، دادن و گرفتن رشوه برای پیشرفت امور وتامین منافعش نیز، امری عادی تلقی میشود.

زمینه های جامعه شناختی

علاوه بر زمینه های روانشناختی ، باید به پاره ای از عوامل جامعه شناختی و از جمله مولفه های زیر نیز اشاره نمود.

1- عمیق تر شدن شکاف طبقاتی
فاصله های طبقاتی هر اندازه که بیشتر می شودجامعه از عدالت اجتماعی به عنوان یک هدف راهبردی دورتر می شود. و نتیجه چنین وضعه تلاش افراد برای پرکردن شکاف طبقاتی بیشتر شده است و این هدف با انگیزه کسب درآمد بیشتر صورت می گیرد. لذا به مرور زمان شاهد حرص سیری ناپذیری در میان قشرهای جامعه خواهیم بود. در چنین وضعیتی کمیت زندگی جانشین کیفیت زندگی می شود.

2- مدیریتهای ناکارآمد
پاره ای از مدیریت ها، به جای حاضر در صحنه بودن، فارغ از صحنه اند و در یک کلام نمی دانند در حوزه مسئولیت آنان چه می گذرد. لذا این افراد فرصت طلب ، بهانه مناسبی است تا علاوه بر عدم تعهد کاری، به مسایلی همچون رشوه نیز آلوده شوند.

3- دیوانسالاری
باوجود تلاش برخی از مسوولان هنوز ادارات ما، گرفتار دیوانسالاری است به گونه ای که تنگناها و پیچ و خم های اداری و اجرایی موجود در شماری از سازمان ها و نهادها ارباب رجوع را با سرگردانی مفرط مواجه نموده وزمینه ای یرای پاره ای از کارمندان مهیا نموده تا از ارتشاء به عنوان کلید حل معضلاتشان استفاده کنند.

4- فشارهای خردکننده اقتصادی
در شرایط اقتصادی نامتوازن افراد نه بر اساس شایسته سالاری بلکه بر مبنای فرصت طلبی ، چاپلوسی و نیرنگ بازی می توانند به درآمدهای کلانی دست یابند، خود به خود مبنای ارزشهای اخلاقی دگرگون می وشود و بدیهی است که هرچه فشارهای اقتصادی بیشتر شود، رقابتهای مادی به همان اندازه تنگاتنگ شده و هر شیوه ای برای پیشرفت کارهای اداری نظیر رشوه می تواند موجه جلوه کند.

پیشنهادها و راهکارها

هرچند این مبحث از ابعاد اقتصادی بایدمورد تامل قرارگیرد و لیکن در این مبحث بیشتر تاکید ما بر راهکارهای فرهنگی متمرکز است برخی از این شیوه ها عبارتند از:

1- آموزش ، مقدمه بینش

معنای بینش، وسیعتر و عمیق تر از دانش وآموزش است، بینش غالبا به معنای نوعی جهان بینیدر مسایل مورد مطالعه است.
2- تقویت مدیریت کارآمد

در صورتی که انتخاب مدیران نه براساس رابطه بلکه ضابطه و با محور شایسته سالاری انجام گیرد، حذف رشوه از دستگاه اداری کار دشوار و پیچیده ای نخواهد بود. به عنوان مثال نظارت مستمر به مجموعه،ترتیب دادن فرصت هایی برای ارتباط و ملاقات مستقیم با ارباب رجوع و حتی به صورت ناشناس و مسیرهای عبور یک پرونده اداری را دنبال کردن، همه از مواردی است که در چنین مدیریتی با معنا بوده و عملی نیز می باشد.
3- پدیده اعتماد متقابل

مدیریتهایی که اعتماد متقابل میان خود و مجموعه نیروی انسانی را یک هدف اساسی تلقی می کنند، غالبل ابتکار عمل راااز دست نمی دهند. نشان دادن اعتماد خود به کارمند، از سوی مدیریت به پرسنل انگیزه کار بیشتر و صادقانه می بخشد و جلب اعتماد کارمندان به مدیریت ، موجب طرح مشکلات و دشواریهایی آنان در چنین فضایی می شود.
4- کیفیت نشست های ادواری

امروزه جای خالی نشستهای دوره ای با مجموعه عوامل انسانی یک سازمان از پائین ترین سطح تا عالیترین مرحله ، زیاد احساس می شود. اگر در کنار شورای مدیران با ابتکار مدیران فعال ومتعهد نشستهایی با بدنه مجموعه نیز صورت گیرد، آنان در چنین فضایی احساس شان و منزلت بیشتری نموده و انگیزه قوی تری برای اداره امور پیدا می کنند و لذا فضا برای رشد عواملی همچون روشه و نظایر آن ، محدود می گردد.
5- اصلاح ساختار اداری

با وجود تلاشهای ارزنده متاسفانه هنوز آثار بیماری وناتوانی در ساختار اداری جامعه به چشم می خورد. لذا پیشنهاد می شود با حذف تشریفات و مقررات دست و پا گیر راه برای سرعت بخشیدن به کار ارباب رجوع هموار شود و ریشه ها و عوامل موثر در پدیده ارتشاء نیز خشکانیده شود.

..........................................................................................................
1- سوره مائده ، آیات 62-63
2- فرید تنکابنی ،مرتضی – راهنمای انسانیت (ترجمه نهج الفصاحه)ص322
3- همان




بازدید : 1519
نویسنده : آرمان حسيني

حضور بسیج و نیروی انتظامی در سطح شهر برای برقراری نظم و امنیت شانزدهمین اجلاس سران جنبش عدم تعهد در آخرین روز برگزاری اجلاس به پایان رسید.




بازدید : 1071
نویسنده : آرمان حسيني
امام خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي در دیدراهای روزهای اخیر خود با سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد، نکاتی در مورد وضعیت سوریه مطرح کردند که 15 محور اصلی این بیانات و محور شانزدهم در قالب زیرکانه‌ترین جمله خطاب به عوامل اصلی بحران سوریه، در ادامه آمده است:
 
1. مقصر اصلی و پشت ‏پرده بحران سوريه: امريكا و رژيم صهيونيستی

2. هدف دشمن از ایجاد بحران: تأمين منافع رژيم صهيونيستی و ضربه زدن به مقاومت در منطقه

3. حقیقت بحران سوریه: مجموعه‌ای از دولت‌ها به سردمداری امريكا، گروه‌های مخالف دولت سوریه را به جنگی نیابتی از طرف خودشان با دولت سوریه وادار كرده‌اند

4. عامل ایجاد بحران: ارسال سیل‌گونه سلاح به داخل سوريه و حمايت مالی از گروه‏های بی‏مسؤوليت

5. مدت استمرار بحران: تا وقتی که نقشه خطرناك دولت‏هایی که جنگ نیابتی را به راه انداخته‏اند، ادامه داشته باشد

6. شرط طبیعی حل بحران: جلوگیری از ارسال سلاح به گروه‌های بی‌مسؤولیت داخل سوریه

7. نتیجه ادامه بحران: وجه المصالحه و قربانی شدن مردم سوریه

8. عامل شکست طرح کوفی عنان: دولت‌هایی كه جنگ نیابتی را در سوریه به راه انداخته‌اند. (آمریکا و اسرائیل و...)

9. تبليغات انحرافی دشمن درباره ماهیت بحران سوریه: القای جنگ شيعه و سنی

10. پیشنهادی برای برون‏رفت از بحران: جنبش غيرمتعهدها با ورود سياسی خود، ابتكار عمل را به دست گيرد و به وضعيت كنونی پايان دهد

11. توجیه منطقی پیشنهاد ایران: جنبش عدم تعهد قطعاً بيش از امريكا، ناتو و برخی كشورهای اروپايی، حق ورود سياسی به مسائل سوريه را دارد

12. پاسخ به یک شبهه: وجود سلاح در دست دولت سوریه طبیعی است، زیرا دولت سوریه مانند هر دولتی ارتش دارد

13. سیاست اصولی ایران: مخالفت با هرگونه دخالت خارجی در مسأله سوریه

14. توصیه به دولت سوریه:

الف. بهانه ندادن به دست مخالفان و بهانه‏جويان

ب.ادامه اصلاحات سياسی

ج.تشريح و افشاء واقعيت و پشت پرده توطئه برای افكار عمومی ملت‏های عرب

15. عامل جلوگیری از تکرار بحران‏های مشابه: همكاری و اتحاد كشورهای مستقل و اسلامی

16. زیرکانه ترین جمله خطاب به عوامل اصلی بحران سوریه: اگر امروز به مخالفان سياست‏های دولت‏های اروپايی نيز كه اقدام به برپايی تظاهرات می‏كنند، پول و سلاح داده شود، قطعاً وضعيت كنونی سوريه در اين كشورها نيز بوجود خواهد آمد.



عکس/سردار سلیمانی در کنار دوستانش‬
نوشته شده در 18 شهريور 1391
بازدید : 1069
نویسنده : آرمان حسيني
تصویری از سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده لشکر 41 ثارالله استان کرمان در دوران دفاع مقدس. در این تصویر، سردار سلیمانی در کنار همرزمانش دیده می شود. تعدادی از حاضران در این عکس به شهادت رسیده‌اند.



بازدید : 1417
نویسنده : آرمان حسيني
دبير سياست خارجي بسيج دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي گفت: برگزاري اجلاس عدم تعهد در تهران تراژدي تلخي براي مستکبران و ناقضين حقوق بشر محسوب مي‌شود.
فرهاد نظريان دبير سياست خارجي بسيج دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي در گفتگو با خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران با اشاره به برگزاري اجلاس عدم تعهد در تهران اظهار داشت: ریاست ایران بر بزرگترین مجموعه سیاسی جهان، خط بطلانی بر تلاش‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده و نشان می‌دهد توطئه‌های استکبار علیه کشورمان اثری ندارد.

وي افزود: حضور بيش از 120 کشور جهان، بان کي مون دبيرکل سازمان ملل و بسياري از شخصيت‌هاي بين‌المللي در اجلاس تهران، خواب آمريکا براي به انزوا کشيدن ايران را تبديل به خوابي غير قابل تعبير کرده که اين تراژدي تلخي براي ناقضين حقوق بشر است.

نظريان با توجه به اينکه غرب ادعاي انزواي ايران را سر مي‌دهد، گفت: آمريکا با نيم قرن حاکميت در نظام دو قطبي کارنامه تاريکي از عدالت و استقلال به يادگار گذاشته است و با بيداري اسلامي شکل گرفته در کشورهاي زير سلطه آمريکا، قطعا آمريکا کشوري رو به زوال است.

وي با اشاره به اينکه اين اجلاس فرصت مغتنمي براي ايران محسوب مي‌شود، تصريح کرد: مسئولان نظام بايد از اين ظرفيت عظيم بهره جسته و براي نشان دادن قدرت جمهوري اسلامي ايران، ايستادگي در برابر سلطه و استکبار و استفاده از تجارب ديگر کشورها براي پيشبرد اهداف سياست خارجي کشورمان استفاده کنند.

دبير سياست خارجي بسيج دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي اظهار داشت: اجلاس غيرمتعهدها همچنين مي‌تواند فرصت مناسبي براي معرفي ظرفيت‌هاي اقتصادي ايران با وجود تحريم‌ها به شمار آيد.

وي با اشاره به پيگيري طرح تشکيل دبيرخانه دائمي براي جنبش عدم تعهد در اين اجلاس اظهار داشت: تشکيل دبيرخانه دائمي براي اين جنبش مفيد بوده و قطعا کشورهاي قدرتمند غربي در مقابل اتحاد اين جنبش و مواضع آن‌ شکست خواهند خورد.




بازدید : 862
نویسنده : آرمان حسيني
دبير سياست خارجي بسيج دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي گفت: مقاومت در برابر ظلم همواره رمز پيروزي مسلمانان است و پيروزي جنگ 33 روزه لبنان و مقاومت در برابر اسرائيل الگويي براي تمام جهان است.
فرهاد نظريان دبير سياست خارجي بسيج دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي در گفتگو با خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران با اشاره به روز مقاومت اسلامي و پيروزي حزب الله لبنان در جنگ 33 روزه گفت: نيروي هر چند کوچک حزب الله لبنان پيروزي بزرگي در برابر رژيم صهيونيستي کسب کرد و اين پيروزي ناشي از تفکر عميق و اعتقادات آنها بود.

وي افزود: در تمامي جهان انقلاب‌هايي رخ داده اما به خاطر نبود استقامت به شکست منجر شده ولي بايد توجه داشت استقامت رمز پيروزي لبنان بر رژيم غاصب اسرائيل بود.

نظريان با بيان اينکه بايد بر اتفاقات جنگ 33 روزه واکاواي دوباره‌اي داشت، تصريح کرد: جنگ لبنان نقشه جامع آمريکا، صهيونيست، و انگليس بوده که عليه لبنان طراحي کرده بودند؛ اما حزب الله لبنان با مايه‌هاي عميق تفکر شيعي و حمايت از مظلومان وارد ميدان مبارزه با رژيم صهيونيستي شد و به دليل همين تفکر بود که به پيروزي دست يافت.

وي اظهار داشت: بايد يک روايت فتحي از اين جنگ 33 روزه ساخته شود و به تمام کشورهايي که بيداري اسلامي را در سياست خود قرار داده‌اند توزيع کنند و مشاهده کنند که مقاومت در جهان اسلام همواره پيروز بوده و اين پيروزي الگويي براي تمام جهان اسلام است.

دبير سياست خارجي بسيج دانشگاه علامه طباطبايي خاطر نشان کرد: نقش ايران در صدور فرهنگ مقاومت بسيار بزرگ بوده و ايران به عنوان سردمدار محور مقاومت محسوب مي‌شود چرا که جنگ عليه طاغوت و 8 سال دفاع مقدس در مقابل رژيم بعثي عراق، الگويي براي همه مسلمانان جهان اسلام است.



بازدید : 888
نویسنده : آرمان حسيني
بالاخره توفیق پیدا کردیم مادر حجت الله رحیمی را در حسینیه ی شلمچه زیارت کردیم.

عجیب بود آرامششان مگر چند روز از شهادت پسرش گذشته بود؟ توی حسینیه یک مستند در مورد جنگ را پخش می کردند که صدایش بی اندازه بلند بود از فاصله ی نیم متری درست صدای مادرشان را نمی شنیدیم حتی صدایشان هم خوب ضبط نشد اما آنچه مرا به بهت برد صبر عجیبشان بود و ارامششان

یه خورده که گذشت مسئولمان گفت شما برید گروه دوم بیان من گوشیمو گذاشتم تا دوست کاشانی ام صداشونو ضبط کنه

کیفیت صدا خوب نیست خصوصا قسمت دومش خیلی کلمات برام مفهوم نبود اما آنچه را متوجه شدم براتون می نویسم:

حجت مداح بود، خادم الشهدا بود، راوی بود ...

من همش منتظر شهادتش بودم. یک روز قبلش دیدم یک حالی دارم خیلی دلم گرفته بود (قبل از اینکه حجت اینجور بشه من از پله های مسجد افتادم پام شکست) بلند شدم بهش زنگ زدم گفتم: آقا حجت نمی خوای بیایی یه سر به مامانت بزنی؟

گفت چشم مامان میام اما الان خیلی کار دارم بزار حاجتمو از شهدا بگیرم من دیشب شهدا رو خواب دیدم

زهرا دختر شش ساله ام گفت مامان براش قرآن بخون

آقا حجت یه فرشته ای بود ولله آقا حجت آسمونی بود تنها چیزی که تو این دنیا براش مهم بود یک حسینیه بود حسینیه حضرت زهرا

یه بچه ی خاکی بود یه هیات داشت از همه شون کوچکتر بود اما مسئول همه شون بود همه رو درس می داد و نصیحت کرد

آخرین شب ماه صفر بود (هیئت 5 شب آخر ماه صفر را مراسم داشت) حجت از همه حلالیت گرفت می گفت شاید آخرین دیدار ما باشه می رفت در خونه ی شهدا به مادر شهدا می گفت من شرمنده ی شما هستم منو حلال کنید

من راضی ام فقط ناراحتم چرا ندیدمش و الا راضی ام چون بهترین جا رفت رفت پیش آقا امام حسین

شنیدم خبر شهادتش که به گوش همه ی خادمها رسید خواهرهای خادم براش خواهری کردند برادرها هم برادری خیلی ممنونتونم

آقا حجت خیلی با من اخت بود دوست بود غیر از اینکه رابطه مون مادر و فرزندی باشه دوست بودیم با هم می رفتیم مسجد باهام حرف می زد خدا می دونه من چقدر حجت رو دوست داشتم فقط خدا می دونه

خیلی ساکت بود سر به زیر بود اصلا سرش رو بالا نمی گرفت که چشمش به یه نامحرم بیفته می گفت آجی زهرا تو باید مثل حضرت رقیه چادر بپوشی الان دختر شش ساله ام چادریه

واقعا عاشق اهل بیت بود هرچی داشت از آقا امام حسین و حضرت زهرا گرفت هر روز برام روضه می خوند حتی وقتی مهمون داشتیم هم من می رفتم می نشستم تو اتاق آقا حجت برام روضه می خوند برای من یا مداحی می ذاشت با هم گریه می کردیم

همون ساعتی که به دنیا آمده بود از دنیا رفت اون روز صبح که از خواب بیدار شدم برای نماز صبح دیگه خوابم نبرد دلشوره داشتم

مسئول آنجا می گفت آقا حجت اونقدر این هفته ی آخر نورانی شده بود آدم دوست داشت همش نگاهش کنه می گفت حاجی من دارم می رم ها پیش آقا. اگه کسی حرفی داره بگه . ما فکر می کردیم داره شوخی می کنه

اونقدر باباشو دوست داشت وقتی باباش بهش حرفی می زد بلند می شد می رفت دست می نداخت گردن باباش می بوسیدش

همون روز آخر که بهش زنگ زدم گفت مامان من دیشب خواب شهدا رو دیدم می خوام حاجتمو ازشون بگیرم
زهرا می گه من می خوام بیام خادم الشهدا بشم می خوام مثل داداش حجت شهید بشم اینجا کجاست من می خوام برم پیش داداش حجت مامان من می خوام برم پیش علی اصغر پیش رقیه، این دنیا اصلا به درد نمی خوره

پیکرش رو که آوردند من رفتم غسالخانه بالای سرش بوسیدمش گفتم خدا این امانتی بود دست من، حالا این امانت رو پس دادم . گفتم حضرت زهرا مراقبش باش امشب سرشو بزار به زانوت همون جا بود که دیگه آروم شدم

درسته من مادرم اما راضی ام به رضای خدا...

.

.

.

وقتی از حسینیه برگشتم نمایشگاه رفتم بخش تفال به وصیت نامه شهدا به جای سمیه تا او بره دیدن مادر شهید حجت الله رحیمی و خودم به نیت او و به اسم او یک تفال از وصیت نامه شهدا گرفتم:

پیام شهید برای حجت الله رحیمی چنین مضمونی داشت: حال که قرار است از این دنیا برویم چه بهتر که رفتن ما به شکل شهادت باشد.


لینک مرتبط: مداحی شنیدنی از کربلایی حجت رحیمی در مورد شهدا وامام خامنه ای




بازدید : 965
نویسنده : آرمان حسيني
دبير سياست خارجه دانشگاه علامه گفت: امروز تمام دغدغه جوانان نخبه، تلاش براي مقابله با تحريم‌هاست و اين در حالي است که برخي آقايان پايتخت نشين به فکر يارکشي‌هاي سياسي هستند.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
فرهاد نظريان‌ساماني دبير سياست خارجه دانشگاه علامه طباطبايي در گفتگو با خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، درباره تبليغات زود هنگام برای انتخابات رياست جمهوري سال آینده از سوي برخي افراد،‌ اظهار داشت: رياست جمهوري جايگاه و مقام دوم را در کشور دارد و شخص رئيس جمهور دستان بازي براي ورود به تمام امور کشور به صورت نسبي و مطلق را دارد. لذا کسب اين مقام براي احزاب و گروه‌هاي سياسي بسيار مهم است.

وي اضافه کرد: تبليغات زودهنگام صرفاً يک يارکشي سياسي جهت کسب قدرت است که اين مسأله در دين مبين اسلام بسيار مذموم و ناپسند بوده و کسي که از خارج گود به آن نگاه کند، قطعا چيزي جز تقلا براي کسب ماديات و طلب امور دنيايي، نخواهد ديد که اين شايسته احزاب سياسي کشور اسلامي نيست.

دبير سياست خارجه دانشگاه علامه طباطبايي با بيان اينکه اين گونه اعمال از سوي برخي گروه‌ها و افراد سياسي قطعا تبعات و عوارضي را به کشور تحميل مي کند که دود آن به چشم مردم خواهد رفت، تصريح کرد: در رياست جمهوري دهم نيز شاهد اينگونه يارکشي‌هاي زودهنگام سياسي و انتخاباتي بوديم و ديديم که خلأيي را به وجود آورد که دشمن اجازه پر کردن اين خلأ را به خود داد و هزينه‌اي را در عرض 8 ماه به کشور تحميل کرد.

نظريان‌ساماني با اشاره به فعاليت‌هاي زودهنگام انتخاباتي که منجر به فتنه 88 شد،‌ اظهارداشت: برخي افراد از نخستين روزهاي انتخابات رياست جمهوري دهم، يعني تقريباً 3 سال پيش ستادهاي تبليغاتي رياست جمهوري يازدهم را راه‌اندازي کرده‌اند و ستادهاي اينها در استان‌ها و شهرستان‌ها فعال شده و در شهرهاي مختلف سخنراني مي‌کنند که اين مسائل تبعات خاص خود را دارد.

وي با تاکيد بر اينکه تبليغات زودهنگام در کشور جرم است، خاطرنشان کرد: کشور ما الان با مسائل داخلي و خارجي مواجه است و در شرايطي قرار داريم که بحران‌هاي بسياري را از خارج بر ما تحميل مي‌کنند و اگر اتحاد داخل کشور را حفظ نکنيم و با اينگونه اعمال به تشويش اذهان عمومي بپردازيم،‌ سناريوي دشمن را دنبال کرده‌ و آب به آسياب دشمن ريخته‌ايم.

دبير سياست خارجه دانشگاه علامه طباطبايي با اشاره به اينکه اگر در داخل کشور هرج و مرج داشته باشيم، نمي‌توانيم مقابل يک دشمن واحد بايستيم،‌ گفت: کساني که آينده سياسي خود را به مصالح مردم ترجيح مي‌دهند بدانند که ما الان مسائل مهمي در کشور داريم که گراني‌هاي اخير از آن جمله‌اند و لازم است که نخبگان سياسي براي حل اين مشکل به يک اجماع برسند و اين قضيه را حل کنند و تبليغات زودهنگام فقط يک انحراف اساسي از مسائل مهم کشور است.

نظريان‌ساماني خاطرنشان کرد: از اشخاصي که زباناً يا اصالتاً خود را منتصب به جريان اصولگرايي مي‌دانند، مي‌خواهيم قدري معقولانه و باديدي گسترده قدم در عرصه انتخابات بگذارند که خداي ناکرده ملت ما دوباره تاوان اين عدم توجه‌ها را ندهند.

وي با تاکيد بر اينکه امروز تمام دغدغه جوان‌هاي نخبه ما، تلاش براي مقابله با تحريم‌هاست، يادآورشد: اين در حالي است که برخي آقايان پايتخت نشين به فکر يارکشي‌هاي سياسي هستند که به تبع آن منازعات و کشمکش‌ها و تهمت‌هاي زيادي را ايجاد مي‌کنند.

دبير سياست خارجه دانشگاه علامه طباطبايي با بيان اينکه هر کاري زمان خاص خود را دارد که اگر در زمان خود انجام گيرد، کارايي بهتري خواهد داشت،‌ خاطرنشان کرد: تبليغات زودهنگام شور و هيجان کاذب را در اجتماع ايجاد کرده و تبعات بدي را در پي خواهد داشت.

انتهاي پيام/ب2



بازدید : 1056
نویسنده : آرمان حسيني

فرهاد نظريان دبير سياست خارجي بسيج دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي در گفتگو با خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، با اشاره به نسل‌کشي مردم مسلمان ميانمار گفت: نسل کشي در ميانمار، نشان‌دهنده ترس غرب از بيداري اسلامي در جهان است.

وي در رابطه با اقدام وحشيانه بودايي‌هاي افراطي به نسل كشي مسلمانان ميانمار افزود: مسلمانان ميانمار حدود يک ميليون نفر از جمعيت اين كشور را تشکيل مي‌دهند ولي همين جمعيت کم باعث ايجاد وحشت و رعب از تزلزل پايگاه حکومت برمه شده كه به دنبال آن كشتار مسلمان را پيش گرفته اند.

نظريان با توجه به سكوت اين مسئله در رسانه ها تصريح کرد: نسل‌کشي مسلمانان ميانمار از سوي آمريکا و صهيونيست‌ها حمايت مي‌شود و کمتر رسانه اي  نسبت به اين مساله واکنش نشان مي دهد.

دبير سياست خارجي بسيج دانشجويي دانشگاه علامه گفت: نکته قابل تأمل ديگر غير از سکوت رسانه‌ها اين است که سازمان‌ها و مجامع مدعي حقوق بشر هم منفعلانه موضع گيري کرده و هيچ واكنشي نسبت به اين مسئله نشان نمي‌دهند.

وي نسل‌کشي مسلمانان را عملي تروريستي و ضد انساني دانست و تصريح کرد: اين عمل، هلوکاست به معناي واقعي است.

نظريان با اشاره به سکوت مجامع بين المللي نسبت به اين اقدام خاطر نشان کرد: با وجود در خفا قرار دادن اين مسئله، کشور اندونزي حکم "جهاد مقدس" را صادر کرده  و اين الگويي است براي ديگر کشورها که به حمايت از مردم مظلوم ميانمار بپردازند.وي در پايان با اشاره به اينکه ايران نسبت به اين فجايع سکوت نمي کند گفت: وزارت امور خارجه نسبت به اين مسئله دقت بيشتر و حمايت خود را در برابر ظلم هاي وارده به مسلمانان ميانمار نشان دهد و از منازعات دروني کاسته و به اتفاقات جهان اسلام توجه بيشتري داشته باشد.

لینک در باشگاه خبرنگاران




زندگی نامه حسن پورشیرازی
نوشته شده در 17 شهريور 1391
بازدید : 1049
نویسنده : آرمان حسيني
زندگینامه: حسن پورشیرازی (1336-)

حسن پورشیرازی در سال 1336 به دنیا آمد

وی فارغ التحصیل رشته بازیگری و کارگردانی است و دارای مدرک لیسانس تئاتر می‌باشد.

پورشیرازی فعالیت سینمایی‌اش را با فیلم "بازی بزرگان" (کامبوزیا پرتوی) به عنوان برنامه ریز و دستیار کارگردان آغاز کرد.

در سال 1388 در ششمین جشنواره فیلم دوبی، حسن پورشیرازی به خاطر بازیدر فیلم سینمایی کشتزارهای سپید به کارگردانی محمد رسول‌اف بهترین بازیگرشناخته شد و جایزه ویژه هیأت داوران را از آن خود کرد.

وی سابقه برنامه ریز و دستیاری کارگردان را در کارنامه خود دارد. مهناز افضلی (بازیگر) نیز همسر پورشیرازی می‌باشد.

حسن پورشیرازی در فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی بسیاری نقش‌آفرینی کرده است، از جمله:




زندگی نامه ابوالفضل پورعرب
نوشته شده در 17 شهريور 1391
بازدید : 982
نویسنده : آرمان حسيني

نام اصلی: ابوالفضل
نام خانوادگی اصلی: پورعرب
شغل : بازیگر
......................................
تاریخ تولد: 134۰
محل تولد: تهران
ملیت: ایران
......................................

مدرك تحصیلی: فارغ التحصیل بازیگری و کارگردانی


بیوگرافی ابوالفضل پورعرب taknaz.ir


بیوگرافی
فعالیت در تئاتر را از سال 1359 آغاز کرد و نخستین بار در نقش کوتاهی در فیلم "زخمه" ظاهر شد.
او همچنین در فیلم "دزد و نویسنده" به عنوان دستیار کارگردان حضور داشته است.
برای بازی در فیلم "عروس" در جشنواره نهم فیلم فجر خوش درخشید و در جشنواره پیونگ یانگ (1373) جایزه بهترین بازیگر مرد را گرفت.
اودر سال 1375 و در پانزدهمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم "مردیشبیه باران" جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد را از آن خود کرد.
او سه بار در مجموعه های تلویزیونی "تنهاترین سردار" (1376)، "مسافر" (1379) و "عروس" (1382) بازی کرده است.
بازی متفاوت او در فیلم "تیک" (١٣٨٠) بار دیگر او را مطرح کرد.




زندگی نامه سعید پیردوست
نوشته شده در 17 شهريور 1391
بازدید : 1019
نویسنده : آرمان حسيني
پیردوست، سعید

( ملیت: ایرانی  قرن:14)

سعید پیردوست در سال 1319 در تهرانمتولد شد و تحصیلات خود را تا مقطع دیپلم ادامه داد. او از سال 1350فعالیت هنری خود را با ایفای نقش در فیلم خاك شروع كرد و پس از آن بهایفای نقش در فیلم های سینمایی و سریال های «كارآگاه»، سریال «پیگرد»،«قطعه»، «بازخوانی یك پرونده»، «دو راهه»، «دلبرآهنی»، «دایره تردید»،«چای قند پهلو»، «پاورچین»، «چراغ لاله ها»، «باغچه مینو» و «باران عشق»پرداخت. دستیار كارگردان : ۱ - گروهبان (۱۳۶۹) ۲ - دندان مار (۱۳۶۸)بازیگر : ۱ - چگونه میلیاردر شدم (۱۳۸۹) ۲ - پسر آدم، دختر حوا (۱۳۸۷) ۳ -در شهر خبری نیست، هست (۱۳۸۶) ۴ - شبی در تهران (۱۳۸۶) ۵ - سوغات فرنگ(۱۳۸۵) ۶ - هر چی تو بخوای (تعطیلات آخر هفته) (۱۳۸۵) ۷ - حكم (۱۳۸۴) ۸ -ازدواج صورتی (۱۳۸۳) ۹ - رستگاری در 20/8 دقیقه (۱۳۸۳) ۱۰ - برگ برنده(۱۳۸۲) ۱۱ - روزگار سپری شده (۱۳۸۲) ۱۲ - سربازهای جمعه (۱۳۸۲) ۱۳ -ملاقات با طوطی (۱۳۸۲) ۱۴ - توكیو بدون توقف (۱۳۸۱) ۱۵ - دختر شیرینی فروش(۱۳۸۰) ۱۶ - مزاحم (۱۳۸۰) ۱۷ - چشمهایش (۱۳۷۸) ۱۸ - دستهای آلوده (۱۳۷۸)۱۹ - عینك دودی (۱۳۷۸) ۲۰ - قرمز (۱۳۷۷) ۲۱ - بالاتر از خطر (۱۳۷۵) ۲۲ -هتل كارتن (۱۳۷۵) ۲۳ - فردا روز دیگری است (۱۳۷۴) ۲۴ - سربلند (۱۳۷۳) ۲۵ -ردپای گرگ (۱۳۷۰) ۲۶ - گروهبان (۱۳۶۹) ۲۷ - دندان مار (۱۳۶۸) ۲۸ - سرب(۱۳۶۷) ۲۹ - تیغ و ابریشم (۱۳۶۴) ۳۰ - خط قرمز (۱۳۶۰) ۳۱ - سفر سنگ (۱۳۵۶)۳۲ - غزل (۱۳۵۵) ۳۳ - گوزنها (۱۳۵۳) ۳۴ - خاك (۱۳۵۲) با حضور افتخاری : ۱- كیش و مات (۱۳۸۷) دستیار تولید : ۱ - هتل كارتن (۱۳۷۵) امور مالی : ۱ -مزاحم (۱۳۸۰)



زندگی نامه پارسا پیروزفر
نوشته شده در 17 شهريور 1391
بازدید : 1040
نویسنده : آرمان حسيني


نام اصلی: پارسا

نام خانوادگی اصلی: پیروزفر

سمت (در بخش های): بازیگران،

......................................

تاریخ تولد: 1351

محل تولد: تهران

ملیت: ایران

......................................


مدرك تحصیلی: فارغ التحصیل نقاشی





فارغ التحصیل نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران.
پس از تجربیاتی در زمینه گرافیک و تصویرسازی، از سال 1370 در نمایش های عروسکی شرکت کرد و سپس به فعالیت در دوبله پرداخت.
از دیگر فعالیتهایش، شرکت در نمایشنامه های رادیویی است.
در نمایش "بینوایان" و "بانو آئویی" بازی کرده و در تعدادی نمایش ویژه کودکان به صورت نوار کاست نیز همکاری داشته است.
او تا به حال در سه فیلم از فیلمهای مسعود کیمیایی خوش درخشیده است: "ضیافت"، "مرسدس" و "اعتراض".
او اواسط آبان 1380 نمایش "هنر" را با بازی و کارگردانی خویش به روی صحنه برد.
سرانجام پس از ده سال، مزد زحماتش را برای بازی بسیار زیبایش در فیلم "مهمان مامان" از هشتمین جشن خانه سینما دریافت کرد.

دیگر جوایز:
- برنده جایزه بهترین بازیگر مرد از جشنواره فیلم های آسیایی دهلی نو برای بازی در فیلم "اشک سرما" در سال 1384



زندگی نامه فرزانه تائیدی
نوشته شده در 17 شهريور 1391
بازدید : 1323
نویسنده : آرمان حسيني

فرزانه تائیدی متولد تهران است . پدرش امیر ارتشایران بود . بخاطر شغل پدر در اغلب سفرهای ماموریت همراه ایشان بهاستانهای مختلف ایران سفر میکرد . فرزانه دوران کودکی و تحصیل را درشهرهای مرکزی استانهای اصفهان ، کرمان ، کرمانشاه ، خوزستان و ... گذراندهاست . این اولین بار بود که فرزانه شانس ایرانگردی را در دوران کودکی ونوجوانی داشته و دومین بار به خاطر حرفه خودش به عنوان هنرپیشه تاتر دراداره هنرهای دراماتیک شانس سفر و بازی بر روی صحنه های مختلف شهرهای بزرگو کوچک ایران را داشت .

فرزانه از کودکی عاشق هنر رقص باله بود . مدتیهم به کلاس باله رفت ولی زیاد طول نکشید که هنر بزرگ تاتر عشق حقیقیفرزانه شد . در سال هزار و سیصد و چهل و یک با شرکت در اولین نمایش زندهتلویزیونی ، او در اداره هنرهای دراماتیک رسما کار در تاتر را آغاز کرد .پس از یکسال و اندی کا رتاترهای تلویزیونی با پرویز کاردان هنرپیشه ونویسنده و کارگردان تاتر اداره هنرهای دراماتیک ازدواج کرد . ثمره اینازدواج کوتاه مدت پسرش کیوان میباشد.

در طول پنج سال و نیم فعالیت در اداره هنرهای دراماتیک فرزانه تائیدی در بیش از سی نمایشنامه تلویزیونی و صحنه در تهران و اغلب شهرهای بزرگ و کوچک ایران شرکت داشته است .

فرزانه در سال هزار و سیصد و چهل و شش بههمراه پدرش عازم امریکا شد . د رمدت اقامت پنج ساله در امریکا با شرکت درکلاسهای شبانه کالج های معتبر کالیفرنیا که به کارگاه تاتر معروف است ،دوره کوتاه آموزشی چند ساله در مورد تاریخ غرب و بازیگری در صحنه را آموخت. فرزانه عقیده دارد که بیشترین تجربه ها را در آموختن هنر تاتر از دیدننمایشنامههای مختلف بدست آورده است . در طول مدت اقامت خود در ایالت کالیفرنیا درشهر لوس آنجلس با حسین رجائیان کارگردان تحصیل کرده در رشته سینما دردانشگاه یو سی ال ای آشنا شد . رجائیان فرزانه را برای نقش اول فیلم خودانتخاب کرد و فرزانه را به ایران دعوت کرد.

فرزانه تائیدی در اوائل سال هزار و نهصد و هفتادو دو به ایران بازگشت و فعالیت مجدد خود را در تاتر ادامه داد و کار درسینمای ایران را آغاز کرد. در این دوره با بهروز به نژاد بعنوان زوج هنریدر اغلب کارهای تلویزیونی و سینمائی فعال بود که این همراهی هنوز ادامهدارد.

پس از انقلاب اسلامی ، فرزانه تائیدی که در استخدام رسمی اداره برنامههای تاتر وزارت فرهنگ و هنر بود در سال هزار و سیصد و پنجاه و نه با حکمیاز سوی وزارت ارشاد اسلامی از کار برکنار شد . دلیل ذکر شده در حکم رسمیوزارت ارشاد اسلامی اینگونه نوشته شده بود : "برای پیشبرد اهداف انقلاباسلامی ، شما مازاد براحتیاج می باشید و بدیهی است که از این تاریخ تمامحقوق و مزایای شما قطع میشود ". حکم به امضای حسن حبیبی وزیروقت ارشاداسلامی بود . در آنزمان جمشید مشایخی رئیس اداره برنامهها ی تاتر بود. در این مورد فرزانه تائیدی میگوید :" تا امروز که بیش ازبیست و شش سال از انفلاب اسلامی میگذرد این را میدانم که من اولین و تنهاکارمند رسمی اداره برنامههای تاتر بودم که بدین گونه از کار برکنار شدم . بهر حال بر اساس قانونرسمی استخدام کشوری من هم میبایست یا بازنشسته میشدم و یا بازخرید . تمامسالهائی که کارمند رسمی وزارتخانه بودم حق بازنشستگی و حق بیمه میپرداختمو میبایست همه این مزایا در نطر گرفته میشد که نشد ! من تا امروز همنمیدانم که جرمم چه بوده است ؟".

فرزانه توانست مدت هفت سال و چند ماه درایران اسلامی دوام بیاورد و تا سال هزار و سیصد و شصت کار در تاترهای لالهزار را ادامه داد و آخرین فیلم سینمائی خود بنام "میراثمن جنون " را بدون حجاب اسلامی کار کرد که فیلم مذکور در اکران عمومی بااستقبال تماشگران روبرو شد اما به بهانه همزمانی با تعطیلات مذهبی ازاکران برداشته شد !!

و بالاخره بعد از هفت سال و چند ماه که فرزانهممنوع الکار و ممنوع الخروج شده بود توانست با کمک و تلاشهای یار و همکارزندگیش بهروز به نژاد در اوایل سال هزار و سیصد و شصت و پنج از طریق مرزشرقی ایران با شتر و با پای پیاده از کویر سیستان و بلوچستان بصورت قاچاقاز ایران اسلامی فرار کند و خودش را به بندر کراچی در کشور پاکستان برساندو بالاخره به کشور انگلستان وارد شود. بعد از چند ماهی بهروز به نژاد، یارهمیشگی او نیز به انگلستان آمد و تا کنون هر دو در لندن کار و زندگیمیکنند .

در سال هزار و نهصد و نود و چهار ، فرزانهبه اتهام بازی در یک فیلم امریکائی! ( بدون دخترم هرگز ) از سوی رژیم حاکمبر ایران در لیست ترور قرار گرفت . در این لیست نام ابوالحسنبنی صدر( اولین رئیس جمهور بعد از انقلاب اسلامی ) و محسن دبیران( ازاعضای سازمان مجاهدین خلق ) نیز قرار داشت ، که قرار بود در مقابل پرداختپول و اسلحه توسط IRA ( ارتش آرادیبخش ایرلند) ترور شوند . توضیحات مربوطبه این ماجرا در این تارنما فرار خواهد گرفت .




زندگی نامه امین تارخ
نوشته شده در 17 شهريور 1391
بازدید : 980
نویسنده : آرمان حسيني





 



فارغ التحصیل هنرهای نمایشی در سال ١٣٥٦.

فوق لیسانس مدیریت امور فرهنگی در سال ١٣٦٤.

شروع فعالیت سینمایی با بازی در فیلم مرگ یزدگرد (بهرام بیضایی) در سال ١٣٦١.

امین تارخ در شیراز متولد شد و تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در این شهر گذراند.

او در سال 1356 در رشته تئاتر دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران پذیرفته شد و در سال 1363 در رشته مدیریت امور فرهنگی دوره فوق لیسانس را گذراند.

او 25 سال سابقه فعالیت هنری در سینما، تئاتر و مجموعه های تلویزیونی دارد.

در جشنواره های تئاتر و فیلم به عنوان داور و در فستیوالهای فیلم مسکو، ژاپن و آلمان به عنوان میهمان شرکت داشته است.

در سال 1373 اولین آموزشگاه بازیگری سینما را در تهران تاسیس کرد و 6 نفر از فارغ التحصیلان این آموزشگاه به نامهای: حبیب رضایی، بیتا بادران، کامبیز کاشفی، غزل صارمی، مهتاب کرامتی و ترانه علیدوستی موفق به دریافت جایزه شدند.

امین تارخ در سال 1379 به استرالیا برای تدریس در دانشگاه فیلندرز و تبادل هنرجو از طرف پروفسور هالج دعوت شد.

تارخ در سال 1376 در هجدهمین جشنواره تئاتر فجر و در نوزدهمین جشنواره فیلم فجر نیز به عنوان داور شرکت داشت.

برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم مرد در پانزدهمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم ماه و خورشید در سال ١٣٧٥.

بخشی از فیلم شناسی:

1385  رئیس ( مسعود کیمیایی )  [بازیگر]

1385  در جستجوی گوهر شب چراغ ( بهرام توکلی )  [بازیگر]

1385  پا برهنه در بهشت ( بهرام توکلی )  [بازیگر]

1383  رازها ( محمدرضا اعلامی )  [بازیگر]

1383  پرونده هاوانا ( علیرضا رییسیان )  [بازیگر]

1382  کودکانه ( مسعود کرامتی )  [تهیه کننده]

1377  عشق + 2 ( رضا کریمی )  [بازیگر]

1376  ساغر ( سیروس الوند )  [بازیگر]

1375  ماه و خورشید ( محمدحسین حقیقی )  [بازیگر]

1374  شیخ مفید ( فریبرز صالح سیروس مقدم )  [بازیگر]

1374  توطئه ( علی قوی تن )  [بازیگر]

1373  آرزوی بزرگ ( خسرو شجاعی )  [بازیگر]

1371  مجسمه ( ابراهیم وحیدزاده )  [بازیگر]

1371  سارا ( داریوش مهرجویی )  [بازیگر]






زندگی نامه سامی تحصنی
نوشته شده در 17 شهريور 1391
بازدید : 1415
نویسنده : آرمان حسيني
زمینه فعالیت     سینما, ئتاتر و تلویزیون
ملیت              ایرانی
تولد               ۱۳۰۲مشهد
مرگ             ۱۳۶۷تهران
پیشه               بازیگر, دکوراتور
سال‌های فعالیت  سینما ۱۳۶۷-۱۳۵۰ تلویزیون ۱۳۶۷-۱۳۵۴
مدرک تحصیلی  فارغ التحصیل هنرستان صنعتی مشهد

مرحوم سامی تحصنی در سال ۱۳۰۲ در مشهد متولد و در سال ۱۳۶۷ فوت کردند. وی فارغ التحصیل هنرستان صنعتی مشهد بود.سامی تحصنیبازی در تئاتر را از سال ۱۳۲۶ در تئاترهای سیار تجربه کرد و بازی در سینمارا از سال ۱۳۵۴ با فیلم «غریبه و مه» به کارگردانی «بهرام بیضایی» آغازکرد.

فیلم نگار

بازیگر:
سال        نام فیلم
۱۳۷۷     کمیته مجازات
۱۳۶۷     طپش
۱۳۶۶     بهار در پاییز
   -         جهیزیه ای برای رباب
   -         گرفتار
   -         گنج
۱۳۶۵     ترنج
   -         حریم مهرورزی
   -         حماسه دره شیلر
   -         رابطه
   -         طلسم
۱۳۶۴     کفشهای میرزانوروز
۱۳۶۳     راه دوم
   -         میلاد
۱۳۶۲     سردار جنگل
۱۳۶۱     سفیر
۱۳۶۰     برنج خونین
   -         بند
   -         مرز
۱۳۵۹     آقای هیروگلیف
   -         دانه های گندم
۱۳۵۸     خشم الهی (نمایش داده نشد)
۱۳۵۷     امشب اشکی می ریزد
   -         چریکه تارا
   -         سایه های بلند باد
۱۳۵۶     کلاغ
   -         کاروان ها (مشترک با آمریکا)
   -         مشکل آقای اعتماد
۱۳۵۵     شیر خفته
۱۳۵۳     غریبه و مه
۱۳۵۲     قصه ماهان
   -         نعمت نفتی
۱۳۵۱     همیشه قهرمان
۱۳۴۲     ستاره‌ای چشمک زد

مجموعه تلویزیونی:
    * ۱۳۶۷ - پیروزی
    * ۱۳۶۳ - طالب
    * ۱۳۶۲ - سربداران
    * ۱۳۶۲ - از نو بسازیم
    * ۱۳۵۷ - هزار دستان
    * ۱۳۵۶ - غارتگران
    * ۱۳۵۴ - سمک عیار




زندگی نامه علی تابش
نوشته شده در 17 شهريور 1391
بازدید : 1094
نویسنده : آرمان حسيني

علی تابش (۱۳۰۴ - ۱۳۷۶) گوینده رادیو، کمدین و بازیگر ایرانی بود.

علیتابش دهم دی ماه 1304 در تهران متولد شد. وی در دبیرستان نظام دانشکدهافسری تحصیل می کرد و به خاطر شرکت در نمایشنامه های کمدی از مدرسه نظامبیرون آمد. آموزش عملیات آکروباتیک را زیر نظر نیلاکوک آموخت. او فعالیتهنری خود را با بازی در تئاتر "زهره و منوچهر" در سال 1324 آغاز کرد وبعدها در تماشاخانه تهران، نقش پروفسور سوسول را بازی کرد. تابش که با"پیش پرده" که در فاصله دو پرده اجرا می شد و یک موزیکال کوتاه بود، آغازکرد ولی در همان نقش های اولیه نشان داد که استعداد فراوانی دارد، بخصوصبه علت داشتن صدای خوبش، او را برای نقش جوان اول نمایش موزیکال "آرشینمالالان" انتخاب کردند. بعدها "مشهدی عباد" با شرکت او و

 


عزت الله وثوق به روی صحنه آمد و به دفعات مختلف در مناطقمختلف ایران به اجرا درآمد. تابش کار بازیگری را ادامه داد و بعدها بهسینما پیوست. او در فیلم "مادموازل خاله" نقش یک زن را ایفا کرد و به خاطراین فیلم نامه های عاشقانه نیز دریافت کرد! دوران شکوفایی کار تابش هنگامیبود که در سال 1333 به رادیو آمد. در آن زمان تعداد بسیاری از هنرمندانمعروف تئاتر به رادیو روی آوردند. تابش که فقط در برنامه های شما و رادیو"برنامه صبح های جمعه" شرکت می کرد، در مدتی کوتاه جای خودش را باز کرد.تیپ های جالب او از جمله "فلفلی"، کودک بی ادب شیرین زبان و "خوش نفس"پیرمردی که دائما "سلام علیکم" می گفت، بر ارزش و اعتبار او افزوده بود.تابش گاهی هم ترانه های فکاهی با صدای فارسی "ویتوریو دسیکا" اجرا می کرد.در سال 1340 به همراه پرویز خطیبی تصمیم گرفتند که یک برنامه نیم ساعته درتلویزیون ایران (متعلق به حبیب ثابت) اجرا کنند. به این ترتیب برنامه کمدیـ انتقادی "تک مضراب" شکل گرفت. که تا زمان تشکیل سازمان تلویزیون ملیایران و ادغام رادیو و تلویزیون ادامه یافت. در همین سال ها او از کار هایهنری کناره گیری کرد و در تهران یک [فروشگاه] شیرینی فروشی باز کرد. ولیبعدها پس از انقلاب 1357 مجددا [برای مدت کوتاهی] به همراه منوچهر نوذریبه رادیو ایران پیوست. علی تابش در 14 آبان 1376 وفات یافت و در قطعههنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.

بازیگر  : (۲۷)مورد

۱ -  جعفر جنی و محبوبه اش (۱۳۵۲)
۲ -  ضعیفه (۱۳۵۱)
۳ -  یک خوشگل و هزار مشکل (۱۳۵۰)
۴ -  شاهراه زندگی (۱۳۴۷)
۵ -  من شوهر می خواهم (۱۳۴۷)
۶ -  فردای باشکوه (۱۳۴۶)
۷ -  نسیم عیار (۱۳۴۶)
۸ -  شوخی نکن دلخور می شم (۱۳۴۵)
۹ -  دنیای پول (۱۳۴۴)
۱۰ -  جاهل ها و ژیگول ها (۱۳۴۳)
۱۱ -  با معرفت ها (۱۳۴۲)
۱۲ -  آینه تاکسی (۱۳۳۹)
۱۳ -  بچه ننه (۱۳۳۹)
۱۴ -  پیمان (۱۳۳۹)
۱۵ -  در جستجوی داماد (۱۳۳۹)
۱۶ -  دوستان یکرنگ (۱۳۳۹)
۱۷ -  اینم یک جورشه (۱۳۳۸)
۱۸ -  پیمان دوستی (۱۳۳۸)
۱۹ -  می میرم برای پول (۱۳۳۸)
۲۰ -  مادموازل خاله (۱۳۳۶)
۲۱ -  مردی که رنج می برد (۱۳۳۶)
۲۲ -  نردبان ترقی (۱۳۳۶)
۲۳ -  بوالهوس (۱۳۳۳)
۲۴ -  گناهکار (۱۳۳۲)
۲۵ -  مشهدی عباد (۱۳۳۲)
۲۶ -  میهن پرست (۱۳۳۲)
۲۷ -  پریچهر (۱۳۳۰)





زندگی نامه کامران تفتی
نوشته شده در 17 شهريور 1391
بازدید : 1082
نویسنده : آرمان حسيني

کامران تفتی متولد 19 فروردین 1358 فارغ التحصیل  بازیگری که از کودکی  تئاتر را در کنار پدرش آغاز کرد و تا زمان ورود به دانشگاه در کنار تحصیل مشغول به تجربه اندوزی در صحنه ها بود. و در زمان دانشجویی با کارهای دانشجویی  وارد فضای حرفه ای تئاتر کشور شد.و با استادانی چون حمید امجد ,محمد رضایی راد, محمد چرمشیر,بهزاد فراهانی ,قطب الدین صادقی و منیژه محمدی و .... تئاترهایی را به روی صحنه برد.

و تاکنون اجراهایش  در فضای حرفه ای تئاتر کشور ادامه دارد.

از تئاترهای کامران تفتی میتوان به :

بی شیر و شکر ...... زائر(حمید امجد)

دایره بسته ....... فالگوش (منیژه محمدی)

نجواهای شبانه(عباس غفاری)

رقصی چنین(محمد رضایی راد) و ... اشاره کرد.

اولین تصویر او در سریال ولایت عشق به کارگردانی مهدی فخیم زاده بود.که سریالهای خواب و بیدار,حس سوم ,بی صدا فریاد کن را با او به پایان رساند.

با اصغر توسلی سریال پای پیاده و فیلم تلویزیونی آن مرد آمد را کار کرد.

کاراگاهان به کارگردانی حمید لبخنده پارسال از او پخش شد.

و سریال زمانی برای پشیمانی را  به کارگردانی اسماعیل فلاح پور در ماه رمضان گذشته داشت.

از دیگر کارهای او میتوان به فیلم تلویزیونی  پاتوق(جواد مزد آبادی) خط باریک(شفیع آقا محمدیان) اشاره کرد.

فیلم تلویزیونی محله من (محسن ربیعی) و فیلم سینمایی به هدف شلیک کن (محمد کتیرایی) از جمله نقش آفرینی های اوست که به ترتیب آماده پخش می باشند.

در حال حاضر هم مشغول به بازی در سریال  شهر دقیانوس به کارگردانی مهرداد خوشبخت است.




زندگی نامه آتش تقی ‌پور
نوشته شده در 17 شهريور 1391
بازدید : 1181
نویسنده : آرمان حسيني

 آتش تقی ‌پور :

آتش تقی ‌پور

آتش تقی ‌پور (۱۳۲۴ -) بازیگر تآتر، سینما، تلویزیون ایرانی.

فیلم نگار

بازیگر:
سینما:
    * دم صبح (۱۳۸۴)
    * زیر درخت هلو (۱۳۸۴)
    * تارزن و تارزان (۱۳۸۰)
    * جان سخت (۱۳۷۶)
    * فرار بزرگ (۱۳۷۶)
    * ماه و خورشید (۱۳۷۴)
    * جاده عشق (۱۳۷۲)
    * زینت (۱۳۷۲)
    * دایان باخ (۱۳۷۱)
    * مسافران (۱۳۷۰)
    * طلسم (۱۳۶۵)

مجموعه تلویزیونی:
    * سربداران
    * مسافر
    * دورنا
    * آخرین ایستگاه کارگردان: حسین پهلوان نشان، مصطفی راور




تعداد صفحات : 17